Skip links

Büyüyen Devlet Güçlü Türkiye

Türk Devletleri Teşkilatı kuruldu.

Soğuk Savaş dönemindeki gibi Dünya taraflar arasında şekilleniyor.
Çin ve Amerika kendi stratejik ortaklarını belirlerken dünyada hissedilir derecede kutuplaşma var.

Tam da böyle bir zamanda Türkiye büyük bir çıkış yaptı. Türk Devletleri Teşkilatı ile enerji, petrol,doğalgaz,maden merkezi bu birliğin kontrolunde olacak.

Teşkilat birliği İle Türk devletleri dünyanın yeni dengesini oluşturacak,hani hep kendi içimizde konuşurken İslam devletleri bir şekilde birleşse birlik beraberlik hat safaya ulaşsa diye hayaller kuruyordukya, işte bu hayaller Türk devletleri Teşkilatı ile hayat buldu.

Birlik için büyük emek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Türk devletleri başkanlarımızında emek ve gayretleri sonrasında dünyaya huzur getirecek bu oluşumla KIZIL ELMA yolunda tüm engeller bir bir aşılıyor.

Türki devletler bulundukları coğrafi konumları itibari ile her anlamda her biri stratejik altın değerinde.

ABD’Çin,Rusya her biri kendi dengesini kurmayı planlarken Türk Devletleri Teşkilatı ile malum ülkelerin planlarını alt ettik.

Şimdi bazıları ısrarla anlamamaya devam edecek ama biz gene de söyleyelim. Salgın ve Pandemi döneminde yapılan hesaplarla,düşünülen oyunlarla dünyanın para akışları el değişecek.

Yeni dengeler kurulup ekonomik yıkımlarla toplumsal değerler yok sayılarak insanlar sadece ben duygusuyla hareket edip bir birinden uzaklaşıp toplumsal ayrışmalar sağlanırken herkes kendi derdine düşecek. Hayal ettikleri ulaşmak istedikleri arzuları bu.

Z Kuşağı diye adlandırılan projede siyonist yapının gençler üzerindeki Sacayağıdır. Z kuşağının kelime anlamı ZERO dan gelir. Yani 0 (sıfır) değerler, yani 0 (sıfır) gençlik. Hayal edilen bu gençlik toplumun tüm değerlerinden uzak dinini bilmeyen, örf adet ve ananelerinden uzak bir nesil. Sadece kapitalist değerlere önem veren bir nesil projesi.

Oyun içinde türlü türlü oyunlar, hesap içinde türlü türlü hesaplar var.

Türk Devletleri Teşkilatı ile tüm bu oyunlar tüm bu hesaplar boşa çıktı inşallah.

Ülkemizde; kendi değerlerinden vazgeçipte dış mihraplara hizmet eden ve siyonist yapının kölesi olmuş omurgasızların her biri vatan hainidir.

Dünya genelinde var olan enflasyondan, ekonomik anlamda ki olumsuzluklardan ülkemizle beraber bizlerde etkileniyoruz. Lakin içinde olduğumuz ve yön verdiğimiz oluşumlar nedeniyle hedef olduğumuz gün gibi aşikar.

EFENDİLER dengelere yön veren bir ülkeyiz artık.

Her geçen gün büyüyen bir devlet olduğumuz için, devletimizin birlik ve beraberliğinden rahatsız olanlar ekonomi,siyasi ve toplumsal değerlerin üzerinden bizi yok edecek her şeyi deniyorlar.
Bunun altındaki tek neden Türk Devletleri ve İslam devletleri üzerinde birleştirici özelliği olan Türkiye’yi yok etme arzusudur.

Yani mesele Erdoğan değil,
Mesele İSLAMDIR.
Mesele TÜRKİYE’dir.